
Ύποπτος για τους πυροβολισμούς κατά του Λευκού Οίκου συνελήφθη από τις Αρχές
Έναν άνδρα που φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση των πυροβολισμών κατά του Λευκού Οίκου συνέλαβαν οι αμερικανικές Αρχές. Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν την περασμένη Παρασκευή σε σημείο περίπου 700 μέτρα νότια του Λευκού Οίκου αλλά οι δύο σφαίρες εντοπίστηκαν μόλις την Τρίτη. Μία σφαίρα χτύπησε σε θωρακισμένο παράθυρο κοντά στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της προεδρικής οικογένειας και άλλη μία σφαίρα βρέθηκε σε μικρή απόσταση από αυτό.
Έναν άνδρα που φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση των πυροβολισμών κατά του Λευκού Οίκου συνέλαβαν οι αμερικανικές Αρχές, όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη.
Η Μυστική Υπηρεσία, που έχει καθήκον την προστασία του Αμερικανού προέδρου, συνέλαβε τον άνδρα σε ξενοδοχείο στη Πενσυλβάνια.
Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν την περασμένη Παρασκευή σε σημείο περίπου 700 μέτρα νότια του Λευκού Οίκου αλλά οι δύο σφαίρες εντοπίστηκαν μόλις την Τρίτη.
Μία σφαίρα χτύπησε σε θωρακισμένο παράθυρο κοντά στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της προεδρικής οικογένειας και άλλη μία σφαίρα βρέθηκε σε μικρή απόσταση από αυτό.
«Αυτές οι ζημιές δεν έχουν συνδεθεί επισήμως με το συμβάν της Παρασκευής, ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος στο εξωτερικό του Λευκού Οίκου» έλεγε η επίσημη ανακοίνωση.
Ο Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ βρίσκονταν στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας όταν πιστεύεται ότι έπεσε ο πυροβολισμός
Η Μυστική Υπηρεσία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το όπλο που χρησιμοποιήθηκε, το διαμέτρημα της σφαίρας, ούτε καν για το παράθυρο που χτυπήθηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Θεσσαλονίκη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της απόφασης για το revenge porn βίντεο με θύμα την Ιωάννα Τούνη
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»


