Συνελήφθη ιδιοκτήτης αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος για χρέη στο Δημόσιο
Για οφειλές προς το Δημόσιο που ανέρχονται στο ποσό των 625.663,47 ευρώ συνελήφθη ένας 72χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος. Η σύλληψή του έγινε στην περιοχή της Φιλοθέης μετά από έγγραφο που έστειλε ο εισαγγελέας στην Οικονομική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οφειλές του 72χρονου σχετίζονται με ΦΠΑ αλλά και άλλες φορολογικές εκκρεμότητες.
Για οφειλές προς το Δημόσιο που ανέρχονται στο ποσό των 625.663,47 ευρώ συνελήφθη ο 72χρονος ιδιοκτήτης της αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος, Bodyline, Λέων Λεβής.
Η σύλληψή του έγινε στην περιοχή της Φιλοθέης μετά από έγγραφο που έστειλε ο εισαγγελέας στην Οικονομική Αστυνομία. Το έγγραφο απεστάλη κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς της 4ης ΔΟΥ Αθηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οφειλές του 72χρονου σχετίζονται με ΦΠΑ αλλά και άλλες φορολογικές εκκρεμότητες.
Είχε προχωρήσει σε έναν σχετικό διακανονισμό το 2009, όμως στη συνέχεια δεν είχε αποπληρώσει τις κανονισμένες δόσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος επιχειρηματίας είχε επιχειρήσει προ μερικών εβδομάδων να τακτοποιήσει και άλλη σημαντική οικονομική εκκρεμότητα με το ελληνικό Δημόσιο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες συλλήψεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ–Γερμανία: Βαρύτερο πλήγμα είναι η ακύρωση ανάπτυξης των Tomahawk
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής από τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ της Super League (vids)
- Ελλάδα – Αυστραλία 10-13: Ηττήθηκε ξανά η Εθνική και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στη Β’ φάση
- Η Κέιτ Χάντσον αποθεώνει τους Μάθιου ΜακΚόναχι και Αν Χάθαγουεϊ
- Η βαθμολογία της Super League: Στο +6 η ΑΕΚ, στο Conference ο Παναθηναϊκός
- Θρίαμβος στο Μαϊάμι για τον Αντονέλι – Έγραψε ιστορία ο Ιταλός (pic)