Αφουγκραζόμαστε τον αγωνιστικό παλμό του λαού, τονίζουν ομοσπονδίες αστυνομικών
Το δικό τους μήνυμα για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στέλνουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ).
Το δικό τους μήνυμα για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στέλνουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ).
Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι «το σύνθημα των εξεγερμένων φοιτητών του Πολυτεχνείου «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία» είναι σήμερα πιο επίκαιρο από κάθε άλλη φορά».
Επισημαίνουν δε ότι η επέτειος του Πολυτεχνείου «θυμίζει όχι μόνο τον ηρωικό αγώνα όσων αντιστάθηκαν και γκρέμισαν με τον αγώνα τους την ξενοκίνητη χούντα, αλλά και την ακαταμάχητη δύναμη του λαού μας να δίνει μάχες και να απαντά με μία γροθιά, όταν κινδυνεύει η πατρίδα μας».
Προσθέτουν ακόμη ότι «το συνδικαλιστικό μας κίνημα αφουγκράζεται τα μηνύματά τους και συντονισμένο στον αγωνιστικό παλμό του λαϊκού μας κινήματος σήμερα, τιμά τους ήρωες του Πολυτεχνείου, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στην ισοπέδωση των κατακτήσεών μας, για μία Ελληνική Αστυνομία σύγχρονη, δίκαιη και δημοκρατική και για έναν Έλληνα αστυνομικό, διασφαλισμένο από κάθε είδους κίνδυνο και που θα χαίρει σεβασμού και εκτίμησης του συνόλου του ελληνικού λαού, καθώς θα αγρυπνεί διαρκώς για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του».
Η κοινή ανακοίνωση των δύο ομοσπονδιών καταλήγει σημειώνοντας ότι «οι εξεγερμένοι του Πολυτεχνείου ας αποτελέσουν για όλους μας λαμπρά παραδείγματα ανυστερόβουλων και ανιδιοτελών αγώνων για το κοινό καλό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σεισμός 3,7 Ρίχτερ κοντά στο Καρπενήσι
- Ισχυρό ενδιαφέρον για το Εξοικονομώ: Πού καταγράφεται η μεγαλύτερη συμμετοχή
- Μπορεί ένα κομπλιμέντο να σου «φτιάξει» τη μέρα;
- Επιμένει η κακοκαιρία και το Σάββατο: Πού θα χτυπήσουν ισχυρές καταιγίδες, βροχές και στην Αττική
- Τραμπ: Η Κούβα είναι πλέον ένα αποτυχημένο έθνος
- Πίσω από τις δωρεές: Πώς ο Έπσταϊν και η Μάξγουελ εντόπιζαν τα επόμενα θύματά τους σε καλλιτεχνικά σχολεία των ΗΠΑ



