«Ο Πανιώνιος χρωστάει… τα παντελόνια του και δεν επιστρέφω», το σχόλιο του Τσακίρη
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Πανιώνιο εν όψει της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου. Αυτό ξεκαθάρισε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook), ενώ άφησε σαφείς αιχμές κατά του Τάκη Λεμονή!
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Πανιώνιο εν όψει της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου. Αυτό ξεκαθάρισε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook), ενώ άφησε σαφείς αιχμές κατά του Τάκη Λεμονή!
Ο πρώην διοικητικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» σχολίασε μετά από πολλά αιτήματα φιλάθλων του Πανιωνίου για να γυρίσει στην ομάδα ότι: «Ρε παιδιά, εγώ έχω πει ότι δεν παίζει να επιστρέψω. Ούτε λεφτά έχω, ούτε χρόνο και ούτε ξέρω να διαχειρίζομαι εταιρεία που χρωστάει τα παντελόνια της. Τέλος! Μεγάλη μ… να νομίζεις ότι θα μπορούσα να βοηθήσω και περιμένω πότε θα τα κάνουν λίμπα οι άλλοι για να αποδείξω κάτι».
Από εκεί και πέρα επισήμανε όμως ότι «το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπω εκπρόσωπος στη Λίγκα, ως μέτοχος και όχι ως μέλος Δ.Σ.. Γιατί Δ.Σ. δεν μπαίνω για να χάσω το σπίτι μου». Πάντως, ορισμένοι φίλοι της ομάδας της Νέας Σμύρνης του ανέφεραν πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και πως εκείνοι θα συνεχίζουν να ελπίζουν.
Αιχμή κατά Λεμονή
Αναφορικά με τον Τάκη Λεμονή και ορισμένες δηλώσεις του για το έμψυχο δυναμικό και τα προβλήματα του Πανιώνιου, τόνισε: «Άλλη μία αναφορά στα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα από τον προπονητή μας. Έχουμε ακούσει από το ότι είναι ήρωας, πως κράτησε την ομάδα ως εδώ, ότι δεν έχει παίκτες, μέχρι και προπαγάνδα για να πουλήσουμε σε αγνώστους (‘Cuvra’). Αυτά από τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της χώρας. Ο γραφικός Αναστόπουλος που δουλεύει τζάμπα γιατί δεν έχει κλαψουρίσει αν και ο ΟΦΗ είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από εμάς εδώ και 1,5 χρόνο και μας έριξε ένα τρίμπαλο μέσα στο σπίτι μας στο ρελαντί;».
Ο κ. Τσακίρης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις τελευταίες τοποθετήσεις του Λεμονή, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τα σχόλια του.
Η Αλ Νασρ νίκησε 4-2 εκτός έδρας την Αλ Σαμπάμπ και πλησίασε ακόμη περισσότερο τον τίτλο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει ένα ιστορικό ορόσημο και να... απαντά στο πικάρισμα της αντίπαλης εξέδρας.