Τετ-α-τετ Μπόλονι, διοίκησης και φιλάθλων του ΠΑΟΚ σε… φιλικό
Η επιστροφή του Λάζλο Μπόλονι στη Θεσσαλονίκη, συνδυάστηκε και με το νικηφόρο φιλικό του ΠΑΟΚ με 4-1 κόντρα στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας και το οποίο ανέδειξε ως πρωταγωνιστές τον Τζουλιάνο Σπαντάτσιο και τον Θανάση Παπάζογλου. Το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν και στελέχη της διοίκησης, ενώ ορισμένοι φίλοι της ομάδας ανάρτησαν πανό που έγραφε: «Η υπομονή μας τελειώνει. Ξυπνάτε…»!
Η επιστροφή του Λάζλο Μπόλονι στη Θεσσαλονίκη, συνδυάστηκε και με το νικηφόρο φιλικό του ΠΑΟΚ με 4-1 κόντρα στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας και το οποίο ανέδειξε ως πρωταγωνιστές τον Τζουλιάνο Σπαντάτσιο και τον Θανάση Παπάζογλου. Το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν και στελέχη της διοίκησης, όπως οι Θόδωρος Ζαγοράκης, Ζήσης Βρύζας, Παντελής Κωνσταντινίδης και οι σύμβουλοι της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ποζατζίδης, Γιώργος Σαχπατζίδης και παλαίμαχος Σταύρος Σαράφης.
Ο ΠΑΟΚ είχε νεαρούς, κατά βάση, ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του, αλλά και όσους δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις του. Ο αγώνας είχε διάρκεια τριών ημιχρόνων 30 λεπτών. Για τον «Δικέφαλο» σκόραραν οι Πέλκας (27′), Παπάζογλου (49′), Σπαντάτσιο (52′) και Γεωργιάδης (58′), ενώ το γκολ για τους φιλοξενούμενων πέτυχε στο 77′ ο Χιντζίδης.
Από τα τέσσερα γκολ ο Σπαντάτσιο συμμετείχε στα τρία και μαζί με τον Παπάζογλου ήταν οι πιο μαχητικοί. Ο Βραζιλιάνος διακρίθηκε και πάλι για τις εκτελέσεις στα στημένα και για κάποιες έξυπνες πάσες στην επίθεση, χωρίς βέβαια να ενθουσιάσει με τον ρυθμό του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος σύμφωνα με τον ρουμανικό Τύπο βρίσκεται υπό κρίση στην Τούμπα, βρέθηκε από νωρίς στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όπου παρακολούθησε το ατομικό πρόγραμμα των Πάμπλο Γκαρσία και Στέφανου Αθανασιάδη με τους δύο παίκτες να αναμένεται να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα από Δευτέρα.
Ο Μπολόνι μόλις ξεκίνησε το φιλικό κατευθύνθηκε στο γήπεδο, ενώ λίγο αργότερα ρώτησε και για ένα πανό που είχαν αναρτήσει μερικοί φίλοι του ΠΑΟΚ από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς το οποίο ανέγραφε: «Η υπομονή μας τελειώνει. Ξυπνάτε…».
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Kρέσιτς (Μελισσάς), Παπάζογλου (60′ Παπάζογλου), Πέλκας (49′ Γεωργιάδης), Κίτσιου (60′ Κωστικίδης), Λαμπάκης (60′ Ιντζίδης), Παναγιωτούδης, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Σπαντάσιο (55′ Ρομπέρ), Πόποβιτς (55′ Τσανδάρης), Κωνσταντινίδης.
Η ομάδα της ΑΕΠ ξεκίνησε τον αγώνα με τους Κελπέκη, Σαββίδη, Χασιώτη, Χατζηζήση, Χιτζίδη, Τροΐρη, Σαπάνη, Πετράκο, Κωνσταντινίδη, Μουρατίδη, Χιονίδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας
- Αγρίνιο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη – Στα 10 με 15 μέτρα πυροβόλησε ο δράστης
- Η φιλοδοξία των Μαμντάνι για τη νέα τους, ιστορική κατοικία Gracie Mansion; Η τοποθέτηση μπιντέ

