
Μόνο οι Α1 ανδρών και γυναικών γλιτώνουν το «λουκέτο» της ΚΟΕ
Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας αποφάσισε να αναστείλει μέχρι τέλους του έτους κάθε εσωτερική αγωνιστική δραστηριότητα πλην των πρωταθλημάτων πόλο της Α1 ανδρών και γυναικών λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Η ΚΟΕ ανακοίνωσε επίσης ότι η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί κανονικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης (πισίνα 25μ.).
Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας αποφάσισε να αναστείλει μέχρι τέλους του έτους κάθε εσωτερική αγωνιστική δραστηριότητα πλην των πρωταθλημάτων πόλο της Α1 ανδρών και γυναικών λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Η ΚΟΕ ανακοίνωσε επίσης ότι η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί κανονικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης (πισίνα 25μ.) στο Σέτσιν της Πολωνίας (8-11 Δεκεμβρίου) ενώ τονίζει ότι θα καταβληθεί δε κάθε δυνατή προσπάθεια, για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή προετοιμασία των αθλητών που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και των εθνικών ομάδων που βρίσκονται στην διαδικασία πρόκρισης τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο μεγαθήρια «βλέπουν» τον Έμερι, αλλά η Άστον Βίλα δεν ανησυχεί
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0: Επιβλητική η «Ένωση», ακόμη πιο κοντά στον τίτλο
- Maestro: Γιατί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πήρε «τηλέφωνο τον Μόργκαν Φρίμαν»;
- «Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Σιμεόνε»
- Καταδίκη Ζελένσκι στη νέα εξαίρεση των ΗΠΑ για το ρωσικό πετρέλαιο

