
Μόνο οι Α1 ανδρών και γυναικών γλιτώνουν το «λουκέτο» της ΚΟΕ
Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας αποφάσισε να αναστείλει μέχρι τέλους του έτους κάθε εσωτερική αγωνιστική δραστηριότητα πλην των πρωταθλημάτων πόλο της Α1 ανδρών και γυναικών λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Η ΚΟΕ ανακοίνωσε επίσης ότι η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί κανονικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης (πισίνα 25μ.).
Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας αποφάσισε να αναστείλει μέχρι τέλους του έτους κάθε εσωτερική αγωνιστική δραστηριότητα πλην των πρωταθλημάτων πόλο της Α1 ανδρών και γυναικών λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Η ΚΟΕ ανακοίνωσε επίσης ότι η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί κανονικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης (πισίνα 25μ.) στο Σέτσιν της Πολωνίας (8-11 Δεκεμβρίου) ενώ τονίζει ότι θα καταβληθεί δε κάθε δυνατή προσπάθεια, για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή προετοιμασία των αθλητών που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και των εθνικών ομάδων που βρίσκονται στην διαδικασία πρόκρισης τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως είχε μια «πολύ καλή συζήτηση» με τον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας Αντι Μπέρναμ
- Κύπρος: Κλείδωσε το δείπνο Γκουτέρες με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμαν
- Ιστορικό χαμηλό 43 ετών για τα Στρατηγικά Αποθέματα Πετρελαίου των ΗΠΑ
- Ιράν: Πλήγματα του στρατού σε βάση των ΗΠΑ στο Κουβέιτ – Χτυπήθηκε τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ υπέγραψε επιπλέον δασμούς 50% σε σειρά προϊόντων του Καναδά
- Ισραήλ: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων παλαιστίνιων επαγγελματιών υγείας


