Τρίωρη στάση εργασίας από την ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη Τρίτη
Τρίωρη στάση εργασίας στο Δημόσιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, κήρυξε για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου η ΑΔΕΔΥ, διαμαρτυρόμενη για την εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική. Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα στην πλατεία Κλαυθμώνος στη Αθήνα και στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.
Τρίωρη στάση εργασίας στο Δημόσιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, κήρυξε για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου η ΑΔΕΔΥ, διαμαρτυρόμενη για την εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική.
Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια, που θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα, στις 13:00, στην Αθήνα στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Βενιζέλου.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).