
«Όχι» από τη ΓΕΝΟΠ να δοθεί σε ιδιώτες η μονάδα «Πτολεμαΐδα 5»
«Για όσους ονειρεύονται ότι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα συμφωνήσει να δοθεί η μονάδα Πτολεμαΐδα 5 σε ιδιώτες να το ξεχάσουν», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δε θα δώσει τη συναίνεσή της σε κάτι τέτοιο.
«Για όσους ονειρεύονται ότι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα συμφωνήσει να δοθεί η μονάδα Πτολεμαΐδα 5 σε ιδιώτες να το ξεχάσουν», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δε θα δώσει τη συναίνεσή της σε κάτι τέτοιο.
Εμμένοντας στη θέση της ότι η μονάδα Πτολεμαΐδα 5 έχει προγραμματιστεί ότι θα γίνει από τη ΔΕΗ και θα ανήκει 100% στη ΔΕΗ η ΓΕΝΟΠ αναφέρει:
«Εμείς εκπτώσεις από τις θέσεις μας δεν κάνουμε. Σεβόμαστε τις αποφάσεις των συνεδρίων μας και λειτουργούμε συλλογικά. Εδώ σχεδιάζουν να αρπάξουν τέσσερις λιγνιτικές μονάδες, θα τους δώσουμε και την Πτολεμαΐδα 5;»
»Αν δοθεί και αυτή η μονάδα είτε ολόκληρη είτε μέρος της στους ιδιώτες (και αν υποθέσουμε ότι τελικά καταφέρνουν οι ιδιώτες παρά τον αγώνα μας να μας αποσπάσουν τέσσερις λιγνιτικές μονάδες όπως σχεδιάζουν και τα όποια υδροηλεκτρικά) αυτοί που συμφωνούν στην εκχώρηση της μονάδας Πτολεμαΐδα 5 στους ιδιώτες έχουν σκεφτεί ποιο θα είναι το ενεργειακό πορτοφόλι της ΔΕΗ στην περιοχή, αλλά και γενικότερα;».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «The Beloved» – Ο Χαβιέ Μπαρδέμ απέναντι σε μια τρομακτική σχέση πατέρα-κόρης
- «Ο Μουρίνιο επιστρέφει στη Ρεάλ! Οριστική συμφωνία της βασίλισσας με τον Πορτογάλο τεχνικό»
- Ισπανία: Ελληνίδες τουρίστριες τραυματίστηκαν στη Μινόρκα – Έπεσε μέρος μπαλκονιού
- Δημόσια τέχνη και βιώσιμες μετακινήσεις στην Άρτα
- Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα για την πρεμιέρα της ταινίας «Πάρτυ Γενεθλίων»
- Gen Z: Παλεύει με κόλπα για δουλειά, ενώ Millennials, Gen X και Βaby Βoomers… από το σχολείο στο γραφείο
