
«Διαζύγιο» του ΤΑΠ Άρης με τον Γιώργο Περσιανλή
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Αρης, μετά το «διαζύγιό» του με τον Γιώργο Περσιανλή. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το μεσημέρι με τους παράγοντες του «κίτρινου» ΤΑΠ και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συναινετικό «διαζύγιο».
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Αρης, μετά το «διαζύγιό» του με τον Γιώργο Περσιανλή. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το μεσημέρι με τους παράγοντες του «κίτρινου» ΤΑΠ και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συναινετικό «διαζύγιο».
Οι «κίτρινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:
«Το ΤΑΠ Αρης ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με το Γιώργο Περσιανλή. Το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο και τιμ μάνατζερ Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη, βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου με το Γιώργο Περσιανλή, όπου είχαν πολύωρη συζήτηση για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.
» Το τέλος της συνάντησης βρήκε τις δύο πλευρές να συμφωνούν στη λύση της συνεργασίας τους. Από την πλευρά της η διοίκηση του ΤΑΠ Αρης ευχήθηκε καλή συνέχεια στο Γιώργο Περσιανλή όσον αφορά τη μελλοντική του πορεία στο χώρο του βόλεϊ, ενώ από την πλευρά του ο απερχόμενος προπονητής είπε πως φεύγει σαν φίλος, ευχαρίστησε διοίκηση και παίκτες για τη μέχρι στιγμής συνεργασία και είπε πως η αποχώρησή του ήταν αποτέλεσμα των αρνητικών συγκυριών και των άσχημων αποτελεσμάτων.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γκολ για σεμινάριο το 2-0 της Ισπανίας, καθώς Όλμο και Πόρο και σκόραρε ο δεύτερος (vids)
- ΣΥΡΙΖΑ σε αποσύνθεση: Αποχωρήσεις, διχασμός και στο βάθος οι «κομμένοι»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 4.734 οι νεκροί από τους σεισμούς σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Ντούα Λίπα: Ηχηρή παρέμβαση για την Αλβανία – Υπέρ της Επανάστασης των Φλαμίνγκο, κατά του Ράμα
- H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα τον Τίλεμανς (pics+vids)
- Γιατί γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεις πάρκινγκ; Μία έρευνα δίνει την απάντηση
