
Ομαλές πολιτικές εξελίξεις ζήτησε ο Τηλέμαχος Χυτήρης
Ομαλές πολιτικές εξελίξεις, για να γίνει η εκταμίευση της 6ης δόσης και να διακηρυχθεί η θέση της χώρας εντός της Ευρωζώνης, ζήτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχος Χυτήρης προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ομαλές πολιτικές εξελίξεις, για να γίνει η εκταμίευση της 6ης δόσης και να διακηρυχθεί η θέση της χώρας εντός της Ευρωζώνης, ζήτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχος Χυτήρης προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές πρέπει όλοι να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης, όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας, τόνισε ο κ. Χυτήρης και πρόσθεσε ότι υπάρχει μία ιεράρχηση που πρέπει να τη σεβαστούμε όλοι απολύτως.
Πρώτα απ’ όλα, συνέχισε, η υπόσταση της χώρας, δεύτερον η ευρωπαϊκή της προοπτική και τρίτον οι ομαλές πολιτικές εξελίξεις, και πρώτος απ’ όλους πρέπει να τις σεβαστεί αυτές ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ακολούθως, είπε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να καλέσει τα κόμματα σε εθνική συνεννόηση, να δοθεί η 6η δόση, να διακηρυχθεί η θέση της χώρας στην Ευρώπη και ομαλά να πάμε σε εκλογές, συμπλήρωσε.
«Θα ακούσω τον πρωθυπουργό και θα τοποθετηθώ» δήλωσε προσερχόμενος στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ενώ τονίσε ότι «η Δημοκρατία και η ηθική έχουν κανόνες».
«Οι ώρες είναι κρίσιμες και επιβάλλεται ψυχραιμία και υπευθυνότητα» σημείωσε επίσης ο κ. Παπουτσής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΥΠΕΞ: Τάχιστα θα γίνουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού των Ελλήνων που συμμετείχαν στον Global Sumud Flotilla
- Η Κάιλι Μινόγκ μιλάει για τη μάχη του καρκίνου μαστού 20 χρόνια μετά – «Με συνοδεύει ακόμα και σήμερα»
- Πληθωρισμός: Στο 4,6% τον Απρίλιο – Στο 3% στην ευρωζώνη
- Ναύπακτος: Απίστευτο περιστατικό – Φίδι μπλόκαρε τιμόνι αυτοκινήτου
- Ιράν: Απειλεί με επέκταση του πολέμου «πολύ πέραν» της Μέσης Ανατολής σε περίπτωση νέας επίθεσης
- Το διπλό «μέτωπο» του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη ΝΔ και η απόφαση του συνεδρίου – Παρών ο Ανδρουλάκης στη Βουλή
