
Συγκινητική επιστολή του Μαραντόνα στον Κασάνο
Επιστολή συμπαράστασης απέστειλε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον κλινήρη Αντόνιο Κασάνο, που παραμένει στην πολυκλινική του Μιλάνου, ύστερα από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.
Επιστολή συμπαράστασης απέστειλε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον κλινήρη Αντόνιο Κασάνο, που παραμένει στην πολυκλινική του Μιλάνου, ύστερα από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, ενώ ο ο Αργεντίνος θρύλος το έγραψε με αφορμή τη συνάντηση των δυο τους στις 11 Ιουνίου του 2005 στη Ρώμη.
«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που ένας παίκτης δεν αισθάνεται ισχυρός. Υπάρχουν στιγμές που υποφέρουμε. Σωματικά. Ξέρω τι εννοώ τώρα, αγαπητέ Αντόνιο, καταλαβαίνετε τι εννοώ» γράφει ο Ντιέγκο και συνεχίζει:
«Ξέρω τις σκέψεις, τους φόβους και τα βάσανα που προκύπτουν στο μυαλό του. Ξέρω το αίσθημα της απορίας και γιατί όχι της μοναξιάς που σε κάνει να τα βλέπεις όλα μαύρα. Ξέρω καλά τι αισθάνεσαι και εσύ και ίσως και ο Ρίνο Γκατούζο, ο οποίος πέρασε με τη σειρά του μία θλιβερή στιγμή. Αλλά αγαπητέ Αντόνιο, είμαι πεπεισμένος ότι τα θετικά τους χαρακτήρα σου, τα οποία θυμάμαι καλά από εκείνη τη συνάντηση μας στη Ρώμη, όπως επίσης και οι σωματικές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν εσένα και όσους είναι κοντά σου να ξεπεράσεις αυτή τη δύσκολη στιγμή».
Στο τέλος ο Μαραντόνα τονίζει ότι σύντομα θα ζήσει ξανά ευτυχισμένες στιγμές και ότι θα επιστρέψει για να κυνηγάει τη μπάλα.
Σήμερα το ιατρικό ανακοινωθέν
Σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport” όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, Τετάρτη, καθώς αναμένεται να βγει το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, όπου και θα μάθουμε αν ο 29χρονος άσος θα πατήσει πάλι στο χορτάρι.
Πάντως, σενάρια που κυκλοφορούν αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι είπε σε φίλο του πως το πρόβλημα οφείλεται σε μια δυσλειτουργία της καρδιάς του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εγκληματική οργάνωση διακινούσε μετανάστες – Πώς δρούσε από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη
- Μηχανογραφικό: Μέχρι στις 2 το μεσημέρι η δυνατότητα διαγραφής σχολών
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι



