Καταβολή υπερωριών σε γιατρούς του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ, συναποφάσισαν τα υπουργεία Υγείας και Οικονομικών
Να πληρωθούν κατ' εξαίρεση συγκεκριμένες υπερωρίες και νυχτερινά γιατρών του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ, για το 2011, αποφάσισαν από κοινού τα υπουργεία Υγείας και Οικονομικών.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας αναφέρει: «Σε σημερινή τελική συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (εκ μέρους του υπουργού και υφυπουργού ΥΚΑ) με τον αν. υπουργό Οικονομικών και υπηρεσιακούς παράγοντες των δύο υπουργείων, αποφασίστηκε να εξαιρεθεί για το 2011 η καταβολή εφημεριών κλάδου γιατρών ΕΣΥ του Ν. 3868/10, καθώς και οι υπερωρίες νυχτερινά-εξαιρέσιμα του λοιπού προσωπικού του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ του Ν. 3984/11. Οι σχετικές αποφάσεις θα εκδοθούν από το υπουργείο Οικονομικών έως τέλος της εβδομάδας αυτής».
ΑΠΕ,health.in.gr
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- Σοκολάτα: Τους influencers επιστρατεύει η βιομηχανία για να ξανακερδίσει μερίδια
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Ryanair: «Ήταν σχεδόν ολόκληρος έξω από το παράθυρο» – Τι λέει η γυναίκα που έσωσε τον 61χρονο Σέρβο
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα Χανιά – Εγκλωβίστηκαν και τραυματίστηκαν δύο άτομα
- Καινούργια αγάπη μου κλείνει το μάτι – Ο νέος έρωτας της Κέιτι Χολμς και οι κοινές τους εμφανίσεις
- Η συγγνώμη του Τζέισον Αλεξάντερ στην Κόρτνεϊ Στόντεν άργησε 14 χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442