
1η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Αθηναίων και Δρακοπούλειου Κέντρου Αιμοδοσίας
Ο Δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Αιμοδοτών Αττικής-Δρακοπούλειον (Σ.Ε.Α.Α.Δ.), διοργανώνουν την 1η εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 (10:00 - 17:00), στην αίθουσα «Κ.Καβάφης», στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).
Το Σώμα Εθελοντών Αιμοδοτών Αττικής-Δρακοπούλειον είναι ένα Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα την Αθήνα. Στόχος του είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και τελικά η προσέλκυση του κοινού, ως συνειδητοποιημένου εθελοντή αιμοδότη.
Επειδή το αίμα δεν πωλείται, δεν αγοράζεται, δεν παρασκευάζεται, αλλά πολύ απλά και εύκολα προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, ακολουθούμε το σύνθημα του Σώματος «Έλα και εσύ στην παρέα. Δώσε με την καρδιά σου!»
health.in.gr
- Ο Τραμπ προχώρησε το 2025 σε σειρά αγοραπωλησιών πόρων μεγάλων αμερικανικών εταιρειών
- Ουγγαρία: Η νέα ΥΠΕΞ επέκρινε τη Ρωσία για τις επιθέσεις με drone στην Υπερκαρπαθία
- Βολιβία: Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ορυχεία παραλύουν την πρωτεύουσα Λα Πας και συγκρούονται με την αστυνομία
- Ισραήλ: Εθνικιστές έκαναν πορεία στην Παλιά Πόλη γιορτάζοντας την κατάληψη της Ανατολικής Ιερουσαλήμ
- Αϊτή: Τουλάχιστον 78 νεκροί σε σφοδρές συγκρούσεις συμμοριών στην πρωτεύουσα Πορτ-ο-Πρενς
- Ουκρανία: Στους 21 ανήλθαν οι νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από τα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο