
Προσφυγές στη FIFA από Μπλάνκο κα Νασούτι κατά ΑΕΚ
Ενα ακόμη πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στην ήδη δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς οι Ισμαελ Μπλάνκο και Κριστιάν Νασούτι προσέφυγαν στη FIFA για παλαιότερες οφειλές της «Ενωσης» στα πρόσωπά τους. Αναβλήθηκε η Γ.Σ. της ΠΑΕ.
Ενα ακόμη πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στην ήδη δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς οι Ισμαελ Μπλάνκο και Κριστιάν Νασούτι προσέφυγαν στη FIFA για παλαιότερες οφειλές της «Ενωσης» στα πρόσωπά τους.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο μάνατζερ που εκπροσωπεί τους δύο ποδοσφαιριστές, Γκουστάβο Οναϊντία, κατέθεσε προσφυγή στη FIFA για οφειλές και μη καταβολή της προμήθειάς του για τις μεταγραφές.
Η συνολική οφειλή της ΑΕΚ στους δύο παίκτες ανέρχεται στις 460.000 ευρώ (300.000 ευρώ στον Μπλάνκο και 160.000 στον Νασούτι).
Αναβλήθηκε η Γ.Σ. της ΠΑΕ
Αναβλήθηκε, ως αναμενόταν άλλωστε, η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, λόγω έλλειψης απαρτίας.
Συγκεκριμένα λόγω της απουσίας του μεγαλομετόχου, Νίκου Νοτιά, δεν ήταν δυνατό να γίνει η Γ.Σ., η οποία και τελικά αναβλήθηκε για τις 15 του μηνός, όπου αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά της «κιτρινόμαυρης» ποδοσφαιρικής εταιρίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ομάδα διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ για σπάνιες γαίες – Κλιμάκωση με Κίνα
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Μάρω Κοντού: «Μπροστά στην άδεια καρέκλα σου, ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]






