Ενημερωθείτε για την Υπέρταση και μετρήστε δωρεάν την αρτηριακή σας πίεση
Η Υπέρταση παραμένει o Νο1 παράγοντας θνητότητας παγκοσμίως. Το 70% των ασθενών παραμένουν αρρύθμιστοι παρά την πληθώρα φαρμάκων που έχουν οι γιατροί στα χέρια τους. Σε ένα μεγάλο ποσοστό αυτό οφείλεται στην πολυπλοκότητα των θεραπευτικών σχημάτων για την Υπέρταση, στη κακή συμμόρφωση των ασθενών, στο γεγονός ότι η υπέρταση είναι ασυμπτωματική αλλά και στην άγνοια που υπάρχει για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η Ελληνική Αντιυπερτασική Εταιρεία, υλοποιεί μία μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και κυρίως των ασθενών για την σημαντικότητα της απλοποίησης της θεραπείας και τα οφέλη που πηγάζουν από αυτή.
Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας είναι «Χάπια όλη την ώρα; Στην Υπέρταση, όχι πια!», ενώ η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού έχει αρχίσει από τις 20 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου.
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση ανοικτή για το κοινό. Το ενημερωτικό περίπτερο της Ελληνικής Αντιυπερτασικής Εταιρείας θα βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Avenue από τις 10:00 το πρωί έως τις 16:00 το μεσημέρι.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το εξειδικευμένο προσωπικό της Ελληνικής Αντιυπερτασικής Εταιρείας θα απαντά σε ερωτήματα και απορίες των πολιτών, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης.
health.in.gr
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Βιομηχανία αγωγών κατά κυβερνήσεων από εταιρείες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων
- Ρωσικός πύραυλος σκοτώνει 10 άτομα σε έκθεση αμυντικών συστημάτων – Δεν έπρεπε να γίνει ποτέ λέει ο Ζελένσκι
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442