Μειώθηκε στο μισό το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον Κάρλος Τέβες από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από παρέμβαση της Ενωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας (PFA) ο Αργεντινός θα τιμωρηθεί με παρακράτηση αποδοχών δύο εβδομάδων και όχι τεσσάρων, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Η υπόθεση απασχόλησε την PFA που βάσει κανονισμών πρέπει να εγκρίνει οποιοδήποτε χρηματικό πρόστιμο άνω των δύο εβδομάδων. Η Σίτι από την πλευρά της κάνει λόγο για αντικρουόμενα συμφέροντα, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι κατά την πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης, εκπρόσωπος του Τέβες ήταν ο Γκόρντον Τέιλορ, πρόεδρος της PFA!
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, στην Αλεξανδρούπολη, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (17:30, ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του World Cup.