Πέφτουν οι υπογραφές την Πέμπτη μεταξύ Τζίγκερ – πρίγκιπα
Η σημερινή ημέρα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού την Πέμπτη αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στο MoU μεταξύ του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Αυτό ουσιαστικά θα σημάνει και την έναρξη της διαδικασίας μεταφοράς του ποσοστού των μετοχών της οικογένειας (54,7%) στον Σαουδάραβα, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Τρίτη, αν δεν προκύψει κάτι αρνητικό στις σημερινές διαπραγματεύσεις.
Η σημερινή ημέρα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού την Πέμπτη αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στο MoU μεταξύ του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Αυτό ουσιαστικά θα σημάνει και την έναρξη της διαδικασίας μεταφοράς του ποσοστού των μετοχών της οικογένειας (54,7%) στον Σαουδάραβα, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Τρίτη, αν δεν προκύψει κάτι αρνητικό στις σημερινές διαπραγματεύσεις.
Μετά από την υπογραφή του συμφώνου θα αρχίσει οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές στα οικονομικά της ΠΑΕ, ο οποίος θα διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες. Οπότε, στις 4 Νοεμβρίου στη συνεδρίαση του ΔΣ αναμένεται να ψηφιστεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία καλείται να καλύψει ο πρίγκιπας ως τις 15 Νοεμβρίου.
Αυτό είναι και το πλάνο της πλευράς του Σαουδάραβα πρίγκιπα για να περάσει σε αυτόν η διοίκηση της ΠΑΕ.
Από την στιγμή που θα πάνε όλα καλά σήμερα, τότε, την Τρίτη αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο πρίγκιπας. Θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, μια από τις ημέρες αυτές.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.