Αντιμέτωποι με έντονες αποδοκιμασίες πολιτών ήρθαν κυβερνητικά στελέχη στη Θεσσαλονίκη
Αντιμέτωποι με αποδοκιμασίες για την πολιτική της κυβέρνησης βρέθηκαν ο υπουργός Άμυνας, Π.Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Υποδομών, Γ.Μαγκριώτης, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην επίσημη δοξολογία για την 99ή επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο. «Αγανακτισμένοι» πήραν θέση στα σκαλιά του Αγίου Δημητρίου, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Είχαν αναρτήσει, μάλιστα, και πανό στο πεζοδρόμιο της Αγίου Δημητρίου σε μικρή απόσταση από το σημείο άφιξης των επισήμων. Σχολιάστε...
Αντιμέτωποι με αποδοκιμασίες για την πολιτική της κυβέρνησης βρέθηκαν ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην επίσημη δοξολογία για την 99ή επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο.
«Αγανακτισμένοι» πήραν θέση στα σκαλιά του Αγίου Δημητρίου φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Είχαν αναρτήσει, μάλιστα, και πανό στο πεζοδρόμιο της Αγίου Δημητρίου σε μικρή απόσταση από το σημείο άφιξης των επισήμων.
Στόχος των αποδοκιμασιών έγιναν ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Υποδομών, Γ.Μαγκριώτης, ενώ φραστική επίθεση δέχτηκε και ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Γιάννης Μυλόπουλος.
Πανό ανάρτησαν και εργαζόμενοι στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», οι οποίοι φώναζαν συνθήματα, ζητώντας να μην κλείσουν τα συγκεκριμένα προγράμματα.
Και κατά τη άφιξη και κατά την αναχώρηση των επισήμων ακούστηκαν συνθήματα όπως «Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω».
Στη δοξολογία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και παρέστησαν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, ως εκπρόσωπος της ΝΔ, ο πρόεδρος του Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας (ΝΔ), Άγγελος Κολοκοτρώνης (ΛΑΟΣ), ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κ.ά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442