Ο όρος του Βραδινογιάννη δεν αλλάζει τη συμφωνία
Τα νέα οικονομικά δεδομένα που έθεσε η πλευρά Βαρδινογιάννη στην υπόθεση με τον Πρίγκιπα, δεν αλλάζουν το καλό κλίμα της συμφωνίας σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα.
Τα νέα οικονομικά δεδομένα που έθεσε η πλευρά Βαρδινογιάννη στην υπόθεση με τον Πρίγκιπα, δεν αλλάζουν το καλό κλίμα της συμφωνίας σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα.
Συγκεκριμένα ο Τζίγκερ έθεσε ως όρο η τρέχουσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, να καλυφθεί άμεσα από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ και τα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια, από τα 20 εκατ. ευρώ που είχε δεσμευτεί ότι θα βάλει αρχικά, να τα επενδύσει στην επόμενη.
Έτσι, οι δύο πλευρές έχουν μπει σε ένα κύκλο διαβουλεύσεων, με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού να θεωρεί πως αυτή η αντιπρόταση είναι πιο εύκολη για τον Πρίγκιπα.
Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε στους εκπροσώπους του Πρίγκιπα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία, όπως ανέφερε και ο Βλάσης Τσάκας στην εφημερίδα Goal: «Είτε έτσι είτε αλλιώς, για τον Παναθηναϊκό θα τη βρούμε την άκρη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Σουλτάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
