
Ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ζήση και η τουρκική… αντεπίθεση
Το δεύτερο μέρος της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας διεξάγεται σήμερα, Τετάρτη με τέσσερις αναμετρήσεις. Η Σιένα του Νίκου Ζήση αντιμετωπίζει στη Ρωσία την Ούνιξ Καζάν, ενώ την αυλαία τους κάνουν και οι τουρκικές Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσέ, που επιθυμούν φέτος να φτάσουν στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης.
Το δεύτερο μέρος της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας διεξάγεται σήμερα, Τετάρτη με τέσσερις αναμετρήσεις.
Η Σιένα του Νίκου Ζήση αντιμετωπίζει στη Ρωσία την Ούνιξ Καζάν, ενώ την αυλαία τους κάνουν και οι τουρκικές Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσέ, που επιθυμούν φέτος να φτάσουν στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης.
Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική, όπου αγωνίζονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, με Μάλαγα και Μπιλμπάο, αντίστοιχα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα: Α Όμιλος: Φενερμπαχτσέ – Κάχα Λαμποράλ (20:00), Καντού – Νανσί (21:45), Δ’ Όμιλος: Ούνιξ Καζάν – Σιένα (19:00), Πρόκομ – Γαλατάσαραϊ (21:45).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Ένας 21χρονος αυτοκτόνησε – Η οικογένειά του ζητά ανεξάρτητη έρευνα, λέγοντας ότι ήταν θύμα ρατσισμού
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival
- Σοκάρουν οι εικόνες από το τραγικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στον Κονιακό Φωκίδας
