Διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας τις καταγγελίες περί λιποθυμίας μαθητών από ασιτία
«Λαϊκίστικη προπαγάνδα» χαρακτηρίζει το υπουργείο Παιδείας τις αναφορές του Α' Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με κρούσματα λιποθυμίας μαθητών από ασιτία. Το υπουργείο τονίζει ότι δεν έχει λάβει καμία απολύτως αναφορά για το θέμα και υπογραμμίζει ότι κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανασφάλειας στα σχολεία με ακραίο τρόπο.
Λαϊκίστικη προπαγάνδα χαρακτηρίζει το υπουργείο Παιδείας τις αναφορές του Α’ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με κρούσματα λιποθυμίας μαθητών από ασιτία, τονίζοντας ότι δεν έχει λάβει καμία απολύτως αναφορά για αυτό το θέμα.
«Σε έλεγχο που έγιναν στα σχολεία της περιοχής δεν υπήρξε καμία αναφορά για λιποθυμικά επεισόδια μαθητών από ασιτία, όπως ενημέρωσαν οι προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Υπογραμμίζει ότι «κάποιοι επιχειρούν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς να δημιουργήσουν με ακραίο τρόπο κλίμα ανασφάλειας στα σχολεία και βάζουν λουκέτα και αλυσίδες παρακωλύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία».
»Τώρα κάποιοι καταφεύγουν μέσω των ΜΜΕ και στο έσχατο μέσο της λαϊκίστικης προπαγάνδας, χωρίς να διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τους ίδιους τους μαθητές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιώργος Μυλωνάκης: Βελτιώνεται η υγεία του – Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη
- Ιράν: Εκτελέστηκε άνδρας που είχε καταδικαστεί για συνέργεια σε φόνο στις διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Πώς η ΑΙ του Μασκ οδηγεί τους ανθρώπους σε παραλήρημα – «Επιτέθηκε και προσπάθησε να βιάσει τη σύζυγό του»
- «Ψάχνει… μπαμ με τον Οκέκε η Χάποελ του Ιτούδη» (pic)
- Σακίρα: Αποθεώθηκε από 2 εκατομμύρια κόσμου στη δωρεάν συναυλία της στο Ριο
- Τσουκαλάς: Γιατί η κυβέρνηση δεν ανοίγει τα χαρτιά της για την εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές;
- Εκτός πραγματικότητας ο Μητσοτάκης, «ξεφεύγει» με… χιούμορ για τη Euroleague
- Κένι: «Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442