
Kλείνει στις 25 Οκτωβρίου ο ΟΚΑΝΑ στα Εξάρχεια
Στις 25 Οκτωβρίου κλείνει ο ΟΚΑΝΑ στην οδό Καποδιστρίου και στις 2 Νοεμβρίου το παράρτημά του στα Εξάρχεια, ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η λίστα της ντροπής τελειώνει εδώ».
Στις 25 Οκτωβρίου κλείνει ο ΟΚΑΝΑ στην οδό Καποδιστρίου και στις 2 Νοεμβρίου το παράρτημά του στα Εξάρχεια, ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η λίστα της ντροπής τελειώνει εδώ».
Στο πλαίσιο της παρέμβασής του κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανασυγκρότηση των προνοιακών δομών και την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ, ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι σε ένα μήνα από σήμερα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αλλαγή του καθεστώτος ένταξης των ιατρών στις ειδικότητες, ώστε να εκλείψει η πολύχρονη αναμονή τους.
Aπαντώντας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος ανάμεσα στα άλλα έθεσε το ζήτημα της έγκαιρης αντιμετώπισης των κρουσμάτων ελονοσίας που εμφανίστηκαν στη Λακωνία, ανέφερε πως η ιχνηλάτηση τέτοιων νοσημάτων έχει την προέλευσή της στην παράνομη μετανάστευση, σημειώνοντας ωστόσο ότι το πρόβλημα υπερβαίνει την χώρα μας και αναδεικνύεται σε πανευρωπαϊκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έρχονται άλλες 200 κάμερες στους δρόμους της Αττικής – Ποιοι οδηγοί θα μπουν στο στόχαστρο
- LIVE: Άρης – ΟΦΗ
- LIVE: Βόλος – Λεβαδειακός
- Το Ιράν έστειλε την απάντησή του στην Ουάσιγκτον ενώ η εκεχειρία κρέμεται από μια κλωστή
- Άρης – ΟΦΗ: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Mπιορκ, γυναίκα σε ούρα και η Ελλάδα δραπέτης – «Κατάσταση πολιορκίας»
