Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η διευθέτηση του θέματος του γηπέδου φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα για τον Σουλτάν Αλ Σαούντ, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.
Συγκεκριμένα, η «Πράσινη» αναφέρει πως μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Πρίγκιπας θα εξετάσει όλα όσα πρέπει να κάνει ώστε να προχωρήσει η περίπτωση του Βοτανικού. Μάλιστα, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζει ο Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι η αγορά της έκτασης που έχει στην ιδιοκτησία του η πλευρά του κ. Βωβού.
Ο Πρίγκιπας σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα υπολογίζει πως με ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ θα ανοίξει τον δρόμο στις… μπουλντόζες!
Το γεγονός πως η υπόθεση έχει προχωρήσει σημαντικά έναντι των άλλων λύσεων, αφού υπάρχει ακόμα και η οικοδομική άδεια, έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες, υπάρχουν τα σχέδια και οι μακέτες, ενώ συν τοις άλλοις υπάρχει η δυνατότητα αύξησης της χωρητικότητας του γηπέδου μέχρι τις 50.000, δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Σαουδάραβα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!