
Τρεις προσαγωγές για ληστείες σε σπίτια με την απειλή καλάσνικοφ
Τρια άτομα εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής ως ύποπτα για τη διάπραξη ένοπλων ληστειών σε σπίτια -κυρίως στη νοτιοανατολική Αττική- με την απειλή καλάσνικοφ. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα γίνουν ανακοινώσεις. Νωρίτερα, συνελήφθη ο εγκέφαλος σπείρας που διέπραττε ληστείες κυρίως σε σούπερ μάρκετ και πρατήρια καυσίμων, επίσης με την απειλή καλάσνικοφ.
Τρια άτομα εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής ως ύποπτα για τη διάπραξη ένοπλων ληστειών σε σπίτια -κυρίως στη νοτιοανατολική Αττική- με την απειλή καλάσνικοφ.
Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα γίνουν ανακοινώσεις.
Κατά την αστυνομική έρευνα προέκυψαν νέα στοιχεία για τους τρεις προσαχθέντες.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν στο Κορωπί ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές, το οποίο φέρονται ότι είχαν εγκαταλείψει εκεί οι προσαχθέντες.
Το αυτοκίνητο είχε αφαιρεθεί από το σπίτι αλλοδαπής διπλωματικής υπαλλήλου στη Γλυφάδα, η οποία είχε πέσει θύμα ληστείας και κακοποίησης από τους ληστές.
Μέσα στο όχημα βρέθηκε ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών με μία σφαίρα στη θαλάμη και άλλες επτά στο γεμιστήρα, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Νωρίτερα, συνελήφθη ο εγκέφαλος σπείρας που διέπραττε ληστείες κυρίως σε σούπερ μάρκετ και πρατήρια καυσίμων, επίσης με την απειλή καλάσνικοφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
