Συνάντηση με τον Αμερικανικό αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος θα επισκεφθεί την Ελλάδα, θα έχει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στις 5 Δεκεμβρίου.

Ο κ.Μπάιντεν, στις αρχές Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει περιοδεία και θα επισκεφθεί την Τουρκία και την Ελλάδα.

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος αναμένεται να συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ενδεχομένως και με άλλους πολιτικούς παράγοντες.

«Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος θα συνεχίσει το διάλογο και τη στενή συνεργασία μας με την ελληνική κυβέρνηση», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στην Κωνσταντινούπολη ο αντιπρόεδρος Μπάιντενθα συμμετάσχει σε μια σύνοδο για την προώθηση της επιχειρηματικότητας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ