Νέα τουρκική πρόκληση με παραβίαση των χωρικών υδάτων στο κεντρικό Αιγαίο
Προκλητική παραβίαση των εθνικών χωρικών υδάτων από τουρκική φρεγάτα στο Κεντρικό Αιγαίο: Η φρεγάτα Κεμάλ Ρέις μπήκε στα εθνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή μεταξύ Κέας και Κύθνου, πριν εξέλθει από το στενό του Καφηρέα, όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ. Νωρίτερα, η φρεγάτα είχε περάσει, πλεόντας σε διεθνή ύδατα, νότια της Σαντορίνης, της Μήλου και δυτικά από τη Σέριφο.
Προκλητική παραβίαση των εθνικών χωρικών υδάτων από τουρκική φρεγάτα στο Κεντρικό Αιγαίο: Η φρεγάτα Κεμάλ Ρέις μπήκε στα εθνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή μεταξύ Κέας και Κύθνου το απόγευμα του Σαββάτου, πριν εξέλθει από το στενό του Καφηρέα, όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ.
Η φρεγάτα εισήλθε στα χωρικά ύδατα περίπου στις 17:00 και εξήλθε στις 19:55.
Νωρίτερα, η φρεγάτα είχε περάσει, πλεόντας σε διεθνή ύδατα, νότια της Σαντορίνης, της Μήλου και δυτικά από τη Σέριφο.
Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθεί το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- HSBC: Το πληθωριστικό κύμα δεν τέλειωσε, μάλλον…
- Εντείνεται η κούρσα Μπέζος – Μασκ για το διάστημα
- Πώς μπορεί η άσκηση να επηρεάσει τη δουλειά μας;
- Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη – Τι θα γίνει στην Αττική
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς «τρώει» τα θεμέλια της ευρωπαϊκής παραγωγής τροφίμων και οχημάτων
- Νοιώθεις πάντα ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Ίσως πρέπει να σταματήσεις να καταστροφολογείς
- Τι είναι το κίνημα Chabad-Lubavitch με το οποίο συνδέθηκε το όνομα του Τζέφρι Έπσταϊν;
- Ξέχνα την απιστία: Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που ένα ζευγάρι μπορεί να πάρει διαζύγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442