
Απολογήθηκε και αναμένει την… τιμωρία του ο Γέστε
Από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Φραν Γέστε. Ο Ισπανός μέσος απολογήθηκε ενώπιον του διευθύνοντος συμβούλου του συλλόγου, Γιάννη Βρέντζου, για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Ισπανία χωρίς την άδεια του συλλόγου.
Από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Φραν Γέστε. Ο Ισπανός μέσος απολογήθηκε ενώπιον του διευθύνοντος συμβούλου του συλλόγου, Γιάννη Βρέντζου, για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Ισπανία χωρίς την άδεια του συλλόγου.
Ο παίκτης είχε πάρει άδεια για να εξεταστεί από δικό του γιατρό στην πατρίδα του, αλλά όχι και για να χειρουργηθεί. Ο Γέστε ισχυρίζεται πως είχε πάρει τηλέφωνο τον Ερνέστο Βαλβέρδε την ημέρα του αγώνα με την Άρσεναλ, αλλά δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του γιατί είχε το τηλέφωνό του κλειστό.
Ο Βάσκος τεχνικός επιβεβαιώνει πως δέχτηκε κλήση από τον ποδοσφαιριστή, αλλά την είδε μετά την αναμέτρηση του Λονδίνου.
Μένει να φανεί ποια ποινή θα επιβληθεί στον Γέστε από τη διοίκηση της ΠΑΕ,. Το βέβαιο είναι πως από τη στιγμή που έγινε η επέμβαση, παρότι αποδείχτηκε πως δεν υπήρχε ουσιαστικό πρόβλημα στο γόνατό του, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση




