
«Πράσινο φως» του Eurogroup για τοποθέτηση του Γερμανού Άσμουσεν στο συμβούλιο της ΕΚΤ
Τον Γερμανό υφυπουργό Οικονομικών Γιοργκ Άσμουσεν αποφάσισαν, σύμφωνα με πηγές στο Εurogroup, να προτείνουν οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών για την θέση του επικεφαλής οικονομολόγου της ΕΚΤ μετά την παραίτηση του Γιούρκεν Σταρκ. Η τελική απόφαση για την κενή θέση στο εκτελεστικό συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας θα ληφθεί στη Σύνοδο Κορυφής στις 17 Οκτωβρίου.
Τον Γερμανό υφυπουργό Οικονομικών Γιοργκ Άσμουσεν αποφάσισαν, σύμφωνα με πηγές στο Εurogroup που επικαλείται το Reuters, να προτείνουν οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών για την θέση του επικεφαλής οικονομολόγου της ΕΚΤ μετά την παραίτηση του Γιούρκεν Σταρκ.
Η τελική απόφαση για την κενή θέση στο εκτελεστικό συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας θα ληφθεί στη Σύνοδο Κορυφής στις 17 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν έστειλε στους Χούθι πυραύλους και διοικητές των Φρουρών, λίγο πριν αποκλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» ανοίγουν το σκορ με αυτογκόλ (vid)
- Gia mas: Η Σόφια Βεργκάρα ξετρελάθηκε με το ούζο (και τη Μύκονο)
- Λαλιώτου: Η ΕΛΑΣ θα εντάξει τους εκπαιδευτικούς στο ειδικό μισθολόγιο, με ουσιαστικές αυξήσεις
- Ντιναμό Κιέβου-ΠΑΟΚ 2-3: Οι Θεσσαλονικείς έβαλαν… υπογραφή πρόκρισης στην Πολωνία (vid)
- ΙΝΑΤ: Το Ινστιτούτο Τσίπρα «σβήνει» το «success story» της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης