
«Δεδομένο και πολύ μεγάλο» το ενδιαφέρον του Κατάρ για επενδύσεις
Το ενδιαφέρον του Κατάρ τόσο για την αξιοποίηση της έκτασης στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, όσο και για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της χώρας στο χώρο της ενέργειας είναι δεδομένο και πολύ μεγάλο. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ.Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις επενδύσεις επιχειρήσεων του Κατάρ στην Ελλάδα.
Το ενδιαφέρον του Κατάρ τόσο για την αξιοποίηση της έκτασης στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, όσο και για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της χώρας στο χώρο της ενέργειας είναι δεδομένο και πολύ μεγάλο.
Αυτό δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ.Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις επενδύσεις επιχειρήσεων του Κατάρ στην Ελλάδα.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε ακόμη ότι η ενεργειακή αγορά στη χώρα μας αλλάζει πάρα πολύ γρήγορα, ανοίγει, και δίνει δυνατότητα για πολύ μεγάλες και διεθνείς επενδύσεις και χαρακτήρισε πάρα πολύ θετικό το επενδυτικό ενδιαφέρον.
«Θα υπάρξουν, κατέληξε, πολλά επόμενα βήματα γιατί οι δυνατότητες είναι πολύ μεγάλες. Το ενδιαφέρον τους είναι πολύ μεγάλο και, βεβαίως, από τη δική μας πλευρά θέλουμε να προσελκύσουμε ξένα κεφάλαια στην Ελλάδα, για να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να γίνουν επενδύσεις και να δημιουργηθεί πλούτος για τη χώρα» πρόσθεσε ο υπουργός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα
- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
