Ίωση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αμφίβολος με ΠΑΟΚ
Eκτός προπόνησης έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Ετσι ο ο διεθνής αμυντικός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όμως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.
Eκτός προπόνησης έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Ετσι ο ο διεθνής αμυντικός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όμως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.
Ο Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να προπονηθεί αύριο, όμως όλα δείχνουν πως ο Ιβάν Μαρκάνο μένει στο βασικό σχήμα δίπλα στον Μέλμπεργκ. Ο Ισπανός καλείται να αφήσει πίσω του την κακή βραδιά του «Έμιρεϊτς», ενώ αυτή θα είναι η 3η φορά που οι δυο τους θα αρχίσουν μαζί στο κέντρο άμυνας.
Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την Παρασκευή την προετοιμασία τους για τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής (2/10, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Άρσεναλ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Ο Φετφατζίδης, του οποίου η κατάσταση έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος προθέρμανσης με την ομάδα και στη συνέχεια έκανε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Μανιάτης που επίσης έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο Ρέντη.
Μώραλης: «Αγώνες όπως αυτός με νον ΠΑΟΚ είναι σημαντικοί για την κατάκτηση του τίτλου»
Δηλώσεις για τον μεθαυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη έκανε ο Γιάννης Μώραλης στο «olympiacos24.gr».
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε συγκεκριμένα: «Είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, μετά την πολύ καλή εμφάνιση, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα στην Αγγλία με την Άρσεναλ. Περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το Καραϊσκάκη και να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας, πάντα βέβαια μέσα σε κόσμια πλαίσια, βοηθώντας τους παίκτες μας στην προσπάθειά τους απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει παρουσιάσει εικόνα δυνατής ομάδας στα μέχρι τώρα παιχνίδια του. Το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος και κύριος στόχος για τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό τον λόγο αγώνες όπως αυτός της Κυριακής, είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την επίτευξη αυτού του στόχου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σλούκας
- ΝΒΑ: «Καθάρισαν» οι Θάντερ, επιβίωσαν οι Νάγκετς
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442