Στην Καλιφόρνια οι σκύλοι σερφάρουν στα κύματα
Κάποιοι δείχνουν να το διασκεδάζουν, άλλοι είναι φοβισμένοι χωρίς καμία διάθεση για θαλάσσια σπορ. Είναι οι πρωταγωνιστές του διαγωνισμού σέρφινγκ για σκύλους που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Χάντινγκτον στην Καλιφόρνια. Εξοπλισμένοι με σωσίβιο, ένας-ένας ή πολλοί μαζί, οι σκύλοι ανεβαίνουν στη σανίδα και σερφάρουν στα καλιφορνέζικα κύματα. Δείτε το φωτορεπορτάζ με τη θαλάσσια περιπέτεια.
Κάποιοι δείχνουν να το διασκεδάζουν, άλλοι είναι φοβισμένοι χωρίς καμία διάθεση για θαλάσσια σπορ. Είναι οι πρωταγωνιστές του διαγωνισμού σέρφινγκ για σκύλους που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Χάντινγκτον στην Καλιφόρνια. Εξοπλισμένοι με σωσίβιο, ένας-ένας ή πολλοί μαζί, οι σκύλοι ανεβαίνουν στη σανίδα και σερφάρουν στα καλιφορνέζικα κύματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- O 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και άνοιξε πυρ – Τέσσερις τραυματίες
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»


