
Η αστυνομία συνόδευσε τον Τέβες στο αυτοκίνητο του κατά την επιστροφή της Σίτι (video)
Ο Κάρλος Τέβες χρειάστηκε την προστασία της αστυνομίας προκειμένου να μεταβεί στο αυτοκίνητό του και να αναχωρήσει για το σπίτι του, μετά την άφιξη της Μάντσεστερ Σίτι στο αεροδρόμιο της πόλης. Θυμωμένοι οπαδοί περίμεναν τον «Απάτσι» με διάθεση κάθε άλλο παρά φιλική, μετά την άρνηση του Αργεντινού επιθετικού να περάσει στον αγωνιστικό χώρο του «Αλιάντς Αρένα» ως αλλαγή, στη χθεσινή ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου (0-2) για το Champions League.
Ο Κάρλος Τέβες χρειάστηκε την προστασία της αστυνομίας προκειμένου να μεταβεί στο αυτοκίνητό του και να αναχωρήσει για το σπίτι του, μετά την άφιξη της Μάντσεστερ Σίτι στο αεροδρόμιο της πόλης.
Θυμωμένοι οπαδοί περίμεναν τον «Απάτσι» με διάθεση κάθε άλλο παρά φιλική, μετά την άρνηση του Αργεντινού επιθετικού να περάσει στον αγωνιστικό χώρο του «Αλιάντς Αρένα» ως αλλαγή, στη χθεσινή ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου (0-2) για το Champions League.
Οι αστυνομικοί συνόδευσαν τον Τέβες ως το αυτοκίνητό του, ενώ το πλήθος δεν ησύχασε ούτε όταν ο περυσινός πρώτος σκόρερ της πρέμιερ λιγκ έκανε νόημα, με κινήσεις του αντίχειρά του, πως «όλα βαίνουν καλώς». Τις επόμενες ημέρες αναμένεται συνάντηση μεταξύ του Τέβες και της διοίκησης, καθώς και με τον πρόεδρο των «Πολιτών», Καλντόν Αλ Μουμπάρακ. Πάντως, άπαντες πλέον θεωρούν βέβαιο ότι ο παίκτης μετρά τις τελευταίες ημέρες του στο Μάντσεστερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Μαθητές σταμάτησαν σχολικό σε αυτοκινητόδρομο όταν λιποθύμησε η οδηγός
- Super League: «Τελικός» στη Λάρισα μεταξύ ΑΕΛ και Πανσερραϊκού για τα play out
- Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: Μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον Λαζαρίδη βρέθηκαν χρήματα για να παριστάνει τον «φιλολαϊκό»
- Η «Ιθάκη» ταξιδεύει στο Ηράκλειο Κρήτης – Στις 29 Απριλίου η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα
- Η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ αποχωρεί από την 4η σεζόν του «The White Lotus»
- Γονείς Μάριου: «Νιώθουμε ότι με την συμπεριφορά τους μας κοροϊδεύουν»

