
Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαλέκα
Την απόκτηση του Αλέξη Φαλέκα μαζί με τους Σταύρο Κοκκινόπουλο και Θανάση Μαγκώνη ανακοίνωσε η ΑΕΚ η οποία ενισχύεται προκειμένου να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.
Την απόκτηση του Αλέξη Φαλέκα μαζί με τους Σταύρο Κοκκινόπουλο και Θανάση Μαγκώνη ανακοίνωσε η ΑΕΚ, η οποία ενισχύεται προκειμένου να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τους καλαθοσφαιριστές Αλέξανδρο Φαλέκα, Σταύρο Κοκκινόπουλο και Θανάση Μαγκώνη, διάρκειας ενός έτους.
» Ο Αλέξανδρος Φαλέκας (1/8/1976, 1.88μ.) αγωνίζεται στην θέση «1» και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Γλυφάδα, Αμαρουσίου, Πανιωνίου, Κολοσσού Ρόδου, Χαλκίδας, Πανοράματος και Ικάρου Καλλιθέας.
» Ο Σταύρος Κοκκινόπουλος (23/4/1992, 1.91μ.) αγωνίζεται στην θέση «2» και προέρχεται από την εφηβική ομάδα της ΑΕΚ, όπου μάλιστα την περασμένη αγωνιστική σεζόν ήταν αρχηγός.
» Ο Θανάσης Μαγκώνης (27/7/1992, 1.96μ.) αγωνίζεται στην θέση «4» και προέρχεται από την ομάδα του Σπόρτιγκ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Από την αποδοτικότητα στην αξία: Γιατί το μοντέλο «άνθρωπος x μηχανή» αλλάζει την εργασία
- Ο Πούτιν αφήνει να εννοηθεί ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία πλησιάζει στο τέλος του – Γιατί τώρα;
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
- Νίκολιτς: «Είναι οι πιο χαρούμενες μέρες στην καριέρα μου» (vid)
- Τα δυσάρεστα συναισθήματα και το σκληρό μάθημα




