
Δωρεάν τεστ Παπανικολάου στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης
Πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας με τεστ Παπανικολάου ξεκινά ο Δήμος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, δίνοντας προτεραιότητα στις ανασφάλιστες και οικονομικά αδύνατες γυναίκες.
Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας πλήττει 580 γυναίκες στη χώρα μας κάθε χρόνο ενώ 240 Ελληνίδες ετησίως χάνουν τη ζωή τους από τον συγκεκριμένο καρκίνο ο οποίος είναι ο δεύτερος συχνότερος και η 3η αιτία θανάτου γυναικών.
Στοχεύοντας στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας ο Δήμος Καλαμαριάς ξεκινά από αύριο το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού ελέγχου.
Οι εξετάσεις θα γίνονται στο Δημοτικό Ιατρείο Καλαμαριάς (Ι. Παπανικόλα 18) δύο φορές το μήνα ,τις Τετάρτες (18:00 – 20:00 μ.μ.), μετά από ραντεβού που μπορούν να κλείνουν οι ενδιαφερόμενες στο τηλέφωνο 2313 314 500.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τάση εξοικονόμησης χρημάτων στις φετινές διακοπές – Σχεδόν οι μισοί θα μειώσουν τις δαπάνες
- Ο κλάδος των φωτοβολταϊκών προειδοποιεί ότι σχέδιο της κυβέρνησης Μερτς απειλεί την ίδια την επιβίωσή του
- Legs up the wall: Μια άσκηση ο όρισμός της χαλάρωσης
- Ανοιχτά τα καταστήματα για τις θερινές εκπτώσεις – Προσδοκίες για αυξημένη κίνηση λόγω τουρισμού
- Μουντιάλ 2026: Ο Ολίσε έσπασε το ιστορικό ρεκόρ του Πελέ στις ασίστ (vid+pics)
- Οι οκτώ αλλαγές που έρχονται στην επαγγελματική ασφάλιση
