Περίπατος Μνήμης για τη Νόσο Αλτσχάιμερ, στη Θεσσαλονίκη
Η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, διοργανώνει περίπατο μνήμης (Memory Walk) στην Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19:00 μ.μ.
Η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, διοργανώνει περίπατο μνήμης (Memory Walk) στην Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19:00 μ.μ.
Η συμβολική αυτή πορεία θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο και θα τερματίσει στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Θα ακολουθήσει ενημερωτική ομιλία και θεατρική παράσταση από τους ηθοποιούς του Κ.Θ.Β.Ε.
Είστε ασθενείς, συγγενείς, περιθάλποντες, ή απλώς θέλετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας;
Είναι ώρα να γνωρίσουμε τα πρόσωπα της άνοιας.
Ελάτε για μια συμβολική μικρή πορεία που θα περιέχει ένα μεγάλο μήνυμα «Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!»
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών