
Ο Μίλκοβιτς… κάρφωσε τους Ιταλούς και χάρισε το χρυσό στη Σερβία
Η Σερβία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βόλεϊ, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης, που έγινε το βράδυ της Κυριακής στη Βιένη, επικράτησε με 3-1 σετ της Ιταλίας (17-25, 25-20, 25-23, 26-24) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ιβάν Μίλκοβιτς. Η Πολωνία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Η Σερβία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βόλεϊ, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης, που έγινε το βράδυ της Κυριακής στη Βιένη, επικράτησε με 3-1 σετ της Ιταλίας (17-25, 25-20, 25-23, 26-24).
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ιβάν Μίλκοβιτς, οι «πλάβι» συνήλθαν από το κακό πρώτο σετ, κυριάρχησαν και πήραν τη νίκη και το τρόπαιο, για πρώτη φορά στην ιστορία τους ως Σερβία (είχαν πάρει το χρυσό μετάλλιο ως Γιουγκοσλαβία το 2001).
ΣΕΡΒΙΑ: Πέτκοβιτς 1, Μίλκοβιτς 18, Κοβάσεβιτς 14, Νίκιτς 10, Στάνκοβιτς 7, Ποντρασκάνιν 10, Ρόσιτς (λ), Τέρζιτς 2, Μίτιτς, Ράσιτς 1
ΙΤΑΛΙΑ: Τραβίκα 3, Λάσκο 16, Σαβάνι 20, Μπιραρέλι 1, Μαστράντζελο 13, Ζαϊτσεφ 7, Μπάρι (λ), Παρόντι 6, Μαρουότι, Μπούτι 4
Η Πολωνία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο
Η Πολωνία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών, που ολοκληρώνεται απόψε στη Βιένη.
Η ομάδα του Αντρέα Αναστάζι επικράτησε στον «μικρό» τελικό της Ρωσίας με 3-1 σετ (25-23, 18-25, 25-21, 25-19) και ανέβηκε στο βάθρο, δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη διοργάνωση της Σμύρνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σταύρος Τσακυράκης: Η σχέση κράτους δικαίου και κοινού περί δικαίου αισθήματος
- Στήριξη στις οικογένειες από τον Δήμο Νοτίου Πηλίου
- Ηπατοπάθειες σε σκύλο και γάτα: Από τη λάσπη στη χολή μέχρι τις σπάνιες παθήσεις – Ο ρόλος της διατροφής
- Τροχαίο στην Πειραιώς: Σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό – Ένας τραυματίας
- Σέρρες: «Μαϊμού» υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ εξαπάτησε γυναίκα και της άρπαξε μετρητά και κοσμήματα αξίας 26.000 ευρώ
- Ο Άρης συμφώνησε με τον Ρόκο Γιούρισιτς (vid, pic)

