Ο Μίλκοβιτς… κάρφωσε τους Ιταλούς και χάρισε το χρυσό στη Σερβία
Η Σερβία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βόλεϊ, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης, που έγινε το βράδυ της Κυριακής στη Βιένη, επικράτησε με 3-1 σετ της Ιταλίας (17-25, 25-20, 25-23, 26-24) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ιβάν Μίλκοβιτς. Η Πολωνία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Η Σερβία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βόλεϊ, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης, που έγινε το βράδυ της Κυριακής στη Βιένη, επικράτησε με 3-1 σετ της Ιταλίας (17-25, 25-20, 25-23, 26-24).
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ιβάν Μίλκοβιτς, οι «πλάβι» συνήλθαν από το κακό πρώτο σετ, κυριάρχησαν και πήραν τη νίκη και το τρόπαιο, για πρώτη φορά στην ιστορία τους ως Σερβία (είχαν πάρει το χρυσό μετάλλιο ως Γιουγκοσλαβία το 2001).
ΙΤΑΛΙΑ: Τραβίκα 3, Λάσκο 16, Σαβάνι 20, Μπιραρέλι 1, Μαστράντζελο 13, Ζαϊτσεφ 7, Μπάρι (λ), Παρόντι 6, Μαρουότι, Μπούτι 4 Η Πολωνία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο
Η Πολωνία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών, που ολοκληρώνεται απόψε στη Βιένη.
Η ομάδα του Αντρέα Αναστάζι επικράτησε στον «μικρό» τελικό της Ρωσίας με 3-1 σετ (25-23, 18-25, 25-21, 25-19) και ανέβηκε στο βάθρο, δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη διοργάνωση της Σμύρνης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.