ATEbank : Αύριο θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα εξαμήνου
Η ATEbank γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του Α’ εξαμήνου 2011, σύμφωνα με τα Δ.Λ.Π. για την Τράπεζα και τον Όμιλό της, θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 14-09-2011, μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χ.Α. Η δημοσίευση των Οικονομικών Καταστάσεων στον Τύπο θα γίνει την 15-09-2011. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Η ATEbank γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του Α’ εξαμήνου 2011, σύμφωνα με τα Δ.Λ.Π. για την Τράπεζα και τον Όμιλό της, θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 14-09-2011, μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χ.Α. Η δημοσίευση των Οικονομικών Καταστάσεων στον Τύπο θα γίνει την 15-09-2011.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.