
Τη Δευτέρα επαναλαμβάνονται οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα
Την επόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν και πάλι οι συζητήσεις του υπουργείου Οικονομικών με την Τρόικα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των δανείων, δήλωσε την Δευτέρα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν βαν Ρομπάι.
Την επόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν και πάλι οι συζητήσεις του υπουργείου Οικονομικών με την Τρόικα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των δανείων, δήλωσε την Δευτέρα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν βαν Ρομπάι.
Σύμφωνα με το Reuters, o κ. Βαν Ρομπάι διευκρίνισε ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση το Σαββατοκύριακο είναι θετικά.
Είπε επίσης ότι οι ηγέτες της ΕΕ θα συζητήσουν την εμβάθυνση της δημοσιονομικής ενοποίησης, καθώς και άλλα ζητήματα για βελτίωση της οικονομικής διακυβέρνησης στην Ευρωζώνη τους επόμενους μήνες.
Οι διαπραγματεύσεις διεκόπησαν νωρίτερα αυτό το μήνα λόγω διαφωνιών για υστέρηση στον φετινό στόχο του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να καλυφθεί αυτή η υστέρηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οφειλές: Προς ενεργοποίηση οι 72 δόσεις για χρέη σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Ποιοι εξαιρούνται
- Ενεργειακή κρίση: Τι άλλαξε σε σχέση με το 2022 και γιατί η Ελλάδα δεν μείωσε τον ΕΦΚ
- Διέταξε το κλείσιμο φιλελεύθερου πανεπιστημίου ο Ερντογάν – Το μέλλον των φοιτητών του İstanbul Bilgi
- Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League στο MEGA
- Το Kaizen Foundation συμπληρώνει δύο χρόνια κοινωφελούς δράσης σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Η Τουρκία και το δικό της μακρύ «1968»

