
Με άνοδο οι δείκτες στη Γουόλ Στριτ τη Δευτέρα
Στο πράσινο έκλεισαν τελικά οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη έπειτα από μία συνεδρίαση με νευρικότητα. Οι μετοχές των εταιρειών τεχνολογίας στήριξαν τους δείκτες, μετά την είδηση για συμφωνία συγχώνευσης των Broadcom και NetLogic.
Στο πράσινο έκλεισαν τελικά οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη έπειτα από μία συνεδρίαση με νευρικότητα.
Οι μετοχές των εταιρειών τεχνολογίας στήριξαν τους δείκτες, μετά την είδηση για συμφωνία συγχώνευσης των Broadcom και NetLogic -η μετοχή της τελευταίας ενισχύθηκε κατά σχεδόν 50%.
Τα πρόσημα εναλλάσσονταν στον Nasdaq καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ ο Dow Jones ήταν σταθερά κόκκινος πριν γυρίσει ανοδικά λίγο πριν το κλείσιμο.
O Dow Jones έκλεισε έτσι στις 11.061,12 μονάδες με άνοδο 0,63% ενώ ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά 1,1% στις 2.495,09 μονάδες. Ο S&P500 κατέγραψε άνοδο 0,7% κλείνοντας στις 1.162,27 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης – ΟΦΗ 3-1: Νικητής ξανά, με ηγέτη τον Κουαμέ!
- LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
- Διαδοχικοί θάνατοι στις φυλακές Αγ. Στεφάνου: Υπερπληθώρα κρατουμένων και ερωτηματικά για την υγειονομική κάλυψη
- ΗΠΑ: Το ταπεινό μπουρίτο των… 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων – Το success story ενός νεαρού ζευγαριού
- Ντούα Λίπα: Αγωγή μαμούθ 15 εκατομμυρίων στη Samsung – «Δεν είμαι προς πώληση»


