Προβάδισμα της ΝΔ στην εκλογική επιρροή δίνει νέα δημοσκόπηση
Η Νέα Δημοκρατία προηγείται κατά 4 μονάδες στην εκλογική επιρροή σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύεται στην Καθημερινή της Κυριακής. Αν και έξι στους δέκα εκτιμούν ότι δεν υπάρχει ανάγκη για πρόωρες εκλογές, το 57% εκτιμά ότι θα στηθούν πρόωρες κάλπες.
Η Νέα Δημοκρατία προηγείται κατά 4 μονάδες στην εκλογική επιρροή σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύεται στην Καθημερινή της Κυριακής.
Όπως έδειξε η έρευνα, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 28%, η ΝΔ 32%, το ΚΚΕ 10,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 9%, ο ΛΑΟΣ 8%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 4%, η ΔΗΜΑΡ 3%, η ΔΗΣΥ 1,5% και τα άλλα κόμματα 4 %.
Η αποχή βρίσκεται στο 34,5%.
Αν και έξι στους δέκα ερωτηθέντες εκτιμούν ότι δεν υπάρχει ανάγκη για πρόωρες εκλογές, το 57% εκτιμά ότι θα στηθούν πρόωρες κάλπες.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).