
Επίσκεψη στην Αλβανία θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα ο Στ.Λαμπρινίδης
Στην Αλβανία θα μεταβεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης, στο πλαίσιο κοινής επίσκεψης με τον Ιταλό ομόλογό του Φράνκο Φρατίνι. Ο κ. Λαμπρινίδης μαζί με τον Ιταλό ομόλογό του και εκπροσώπους της ΕΕ θα συναντηθούν με τον πρόεδρο Μπαμίρ Τόπι, τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα, τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, καθώς και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έντι Ράμα.
Στην Αλβανία θα μεταβεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης, στο πλαίσιο κοινής επίσκεψης με τον Ιταλό ομόλογό του Φράνκο Φρατίνι.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε συνέχεια πρότασης που είχε υποβάλει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων του Ιουνίου.
Ο κ. Λαμπρινίδης μαζί με τον Ιταλό ομόλογό του και εκπροσώπους της ΕΕ πρόκειται να συναντηθούν με τον πρόεδρο Μπαμίρ Τόπι, τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα, τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, καθώς και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έντι Ράμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά
- Conference League: Η απονομή του τροπαίου στην Κρίσταλ Πάλας (vid)
