
Βαριές ποινές σε Ι.Παπαδόπουλο, Αθ.Ντότση, για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων
Βαριές ποινές σε δύο από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Βαριές ποινές σε δύο από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Πιο συγκεκριμένα, στον πρώην υπάλληλο της ομοσπονδίας, Ιωάννη Παπαδόπουλο, επιβλήθηκε ισόβια ποινή απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Ο μάνατζερ Αθανάσιος Ντότσης τιμωρήθηκε από την πλευρά του με τριετή απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και επίσης πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παύει ο Δακτύλιος από σήμερα – Μέχρι πότε θα ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε πυρηνική συμφωνία με τo Ριάντ – Αντιδράσεις για τον φόβο εξάπλωσης των πυρηνικών
- ΠΟΥ: Επτά μέτρα για μείωση των πνιγμών που αυξάνονται με την κλιματική αλλαγή
- ΗΠΑ: Βομβάρδισαν το Ιράν για 13η συνεχόμενη νύχτα – Το πετρέλαιο περί τα 100 δολάρια το βαρέλι


