
Βαριές ποινές σε Ι.Παπαδόπουλο, Αθ.Ντότση, για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων
Βαριές ποινές σε δύο από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Βαριές ποινές σε δύο από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Πιο συγκεκριμένα, στον πρώην υπάλληλο της ομοσπονδίας, Ιωάννη Παπαδόπουλο, επιβλήθηκε ισόβια ποινή απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Ο μάνατζερ Αθανάσιος Ντότσης τιμωρήθηκε από την πλευρά του με τριετή απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και επίσης πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζούγκλα, ναρκωτικά, παράνοια: Το Platoon παραλίγο να σκοτώσει τον Τσάρλι Σιν
- Youth Pass: Ξεκίνησαν σήμερα οι αιτήσεις – Προϋποθέσεις και ποσά
- Πώς να αποκτήσεις διεθνές πτυχίο στην Ελλάδα με μειωμένα δίδακτρα
- Κικίλιας: Αξιολογούμε διαρκώς την επιχειρησιακή μας ετοιμότητα – Ζούμε σε απρόβλετους καιρούς
- Μαρκόπουλο: Ισχυρή έκρηξη σε ΑΤΜ έξω από σούπερ μάρκετ – Αναζητούνται οι δράστες
- Βαρδούσια όρη: Τιμητική αναμνηστική πλακέτα για τους τέσσερις ορειβάτες



