Βαριές ποινές σε Ι.Παπαδόπουλο, Αθ.Ντότση, για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων
Βαριές ποινές σε δύο από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Βαριές ποινές σε δύο από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Πιο συγκεκριμένα, στον πρώην υπάλληλο της ομοσπονδίας, Ιωάννη Παπαδόπουλο, επιβλήθηκε ισόβια ποινή απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Ο μάνατζερ Αθανάσιος Ντότσης τιμωρήθηκε από την πλευρά του με τριετή απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και επίσης πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος

