Βαριές ποινές σε Ι.Παπαδόπουλο, Αθ.Ντότση, για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων
Βαριές ποινές σε δύο από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Βαριές ποινές σε δύο από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Πιο συγκεκριμένα, στον πρώην υπάλληλο της ομοσπονδίας, Ιωάννη Παπαδόπουλο, επιβλήθηκε ισόβια ποινή απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Ο μάνατζερ Αθανάσιος Ντότσης τιμωρήθηκε από την πλευρά του με τριετή απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και επίσης πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οδηγός για αρχάριους: Οι συμβουλές των δημιουργών του Stranger Things για να απολαύσεις καλύτερα τον 5ο κύκλο
- Ο προϋπολογισμός στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών
- Ιαπωνία: Πιθανός ένας νέος σεισμός πάνω από 8 Ρίχτερ μετά τα 7,6
- Πώς «έκρυψαν» τη σύνδεση EYΠ – Predator
- Ανδρουλάκης από το μπλόκο της Καρδίτσας: Στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών και του δίκαιου αγώνα τους
- Ιράν–Αίγυπτος: Η σύγκρουση για τον χαρακτηρισμό του αγώνα ως «Παιχνίδι Υπερηφάνειας» στο Μουντιάλ των ΗΠΑ
