
Mικροσυμπλοκές στη διάρκεια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ανοιχτό είναι από το απόγευμα της Πέμπτης το κέντρο της Αθήνας, καθώς ολοκληρώθηκε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Από τη συγκέντρωση δεν έλειψαν οι μικροσυμπλοκές, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού.
Ανοιχτό είναι από το απόγευμα της Πέμπτης το κέντρο της Αθήνας, καθώς ολοκληρώθηκε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Από τη συγκέντρωση δεν έλειψαν οι μικροσυμπλοκές, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος αλλά δεν πήραν έκταση. Στη διάρκεια των επεισοδίων άγνωστοι επιτέθηκαν και σε τεχνικό τηλεοπτικού καναλιού που κατέγραφε το περιστατικό της συμπλοκής.
Επίσης, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στις προσόψεις τεσσάρων καταστημάτων στις οδούς Αιόλου και Σταδίου καθώς επίσης σε ένα υποκατάστημα τράπεζας και ένα ΚΕΠ στην οδό Όθωνος στο Σύνταγμα.
Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο άρχισε από τα Προπύλαια με κατεύθυνση προς τη Βουλή. Νωρίτερα, φοιτητές, μαθητές, γονείς και καθηγητές πραγματοποιήσαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας.
H Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) καταγγέλλει ότι η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με 2.000 σχολεία λιγότερα και περισσότερα από 20.000 κενά εκπαιδευτικών, ενώ υποστηρίζει ότι το πρόβλημα των βιβλίων δεν θα έχει λυθεί ούτε έως το τέλος του χρόνου.
Αντιπροσωπεία γονέων ζήτησε κι έγινε δεκτή από τον ειδικό γραμματέα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κ. Κοντογιάννη.
Πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Χανίων πραγματοποίησαν το μεσημέρι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης και σπουδαστές των ΤΕΙ, ενώ πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης, στην πλατεία Καραϊσκάκη συγκεντρώθηκαν ιδιοκτήτες ταξί με τα οχήματά τους, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Οι ιδιοκτήτες ταξί βρίσκονται από τις 5 τα ξημερώματα σε 24ωρη απεργία, κινητοποίηση που θα επαναλάβουν και το Σάββατο.
Έξω από το υπουργείο Υγείας βρέθηκαν οι γιατροί, οι οποίοι πραγματοποιούν 48ωρη απεργία σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή, διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Πώς αλλάζει ο επιμερισμός ΦΠΑ στα μικτής χρήσης – Ποιοι ευνοούνται από το νέο καθεστώς
- Ο Τραμπ απαιτεί υποταγή από τις εταιρείες ΑΙ – Εκβιάζει για νέα εργαλεία πολέμου
- «Δολοφόνοι, εσείς είστε το νέο Άουσβιτς» του Θανάση Τριαρίδη, στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
- Στο Alithia Forum της κυβέρνησης η δημοσκοπική Marc που ελέγχεται για εικονικά τιμολόγια αξίας χιλιάδων ευρώ
- Βουλγαρία: Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές
- «Ρελάνς» επιδιώκει ο Ανδρουλάκης απέναντι στο Μαξίμου- Στο «κάδρο» υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ
- Looksmaxxing: Πως επηρεάζει τους άνδρες το νέο trend στα social media;
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων λόγω Μέσης Ανατολής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/taneli-lahtinen-3G8p__Lv8iM-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442