
Wind: Χορηγός στην 76η ΔΕΘ
Ισχυρή παρουσία και φέτος έχει η WIND Ελλάς στην 76η ΔΕΘ ως χορηγός του αφιερώματος E-GAMING HIGH-TECH που θα αναπτυχθεί στο κεντρικότερο περίπτερο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου (Περίπτερο 15).Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η έκτη συνεχόμενη συμμετοχή της WIND στη ΔΕΘ, τη βρίσκει στο χώρο της τεχνολογίας και του E-GAMING να παρουσιάζει στο περίπτερό της […]
Ισχυρή παρουσία και φέτος έχει η WIND Ελλάς στην 76η ΔΕΘ ως χορηγός του αφιερώματος E-GAMING HIGH-TECH που θα αναπτυχθεί στο κεντρικότερο περίπτερο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου (Περίπτερο 15).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η έκτη συνεχόμενη συμμετοχή της WIND στη ΔΕΘ, τη βρίσκει στο χώρο της τεχνολογίας και του E-GAMING να παρουσιάζει στο περίπτερό της μια μεγάλη γκάμα Smartphone συσκευών καθώς και προγραμμάτων καρτοκινητής ιδανικά για όσους θέλουν να κάνουν χρήση mobile internet.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν ζωντανά τις συσκευές ενώ κάθε μέρα της διοργάνωσης δύο τυχεροί θα κερδίζουν smartphone τελευταίας τεχνολογίας. Στο περίπτερο θα γίνονται επίσης ταυτοποίησεις καρτοκινητής τηλεφωνίας με δώρο επιπλέον χρόνο ομιλίας από τη WIND.
Στο χώρο του αφιερώματος E-GAMING HIGH-TECH θα γίνουν επίσης οι πρώτες παρουσιάσεις και δοκιμές παιχνιδιών της σαιζόν 2011-2012 ((Pro- Evolution Soccer 2012, FIFA 2012, κ.α.), τουρνουά παιχνιδιών και διαγωνισμοί με διαδραστική συμμετοχή παικτών και επισκεπτών, καθώς το Ε-Gaming φιλοδοξεί να εδραιωθεί ως το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός βιντεοπαιχνιδιών στη χώρα.
Στο πλαίσιο του αφιερώματος αλλά και της ενημερωτικής εκστρατείας Kid@safety, Internet, κινητό και παιδί η WIND θα συνεργαστεί με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ. ΑΣ., η οποία με εισηγητή τον επικεφαλής της Διεύθυνσης κ. Μανώλη Σφακιανάκη, θα πραγματοποιήσει στο χώρο του περιπτέρου εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.
Στόχος της παρουσίας της επίλεκτης ομάδας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο περίπτερο της WIND είναι η διαδραστική επικοινωνία με νέους και με γονείς για την ασφαλή χρήση στο διαδίκτυο με έμφαση στο cyberbullying, τα Mέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον εθισμό καθώς και τους τρόπους προφύλαξης και αντιμετώπισης.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου (και ώρες 12:00, 17:00 και 20:00) με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες της έκθεσης ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παρακολουθήσουν live stream μέσω της ιστοσελίδας www.kidsarsafety.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442