
Φόβοι για κάταγμα στο χέρι του Νασρί
Φόβοι για κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού χεριού του Σαμίρ Νασρί, εκφράζονται από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Γαλλίας. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, μπήκε στο 75ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με την Ρουμανία (0-0) για το EURO 2012, στην θέση του Καμπαγέ και λίγο αργότερα τραυματίσθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.
Φόβοι για κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού χεριού του Σαμίρ Νασρί, εκφράζονται από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Γαλλίας.
Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, μπήκε στο 75ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με την Ρουμανία (0-0) για το EURO 2012, στην θέση του Καμπαγέ και λίγο αργότερα τραυματίσθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.
Ο Γάλλος άσος βρίσκεται ήδη στο Μάντσεστερ, όπου και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού και ο τρόπος αποθεραπείας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απεργούν οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ και των Δικαστηρίων – «Αποτέλεσμα κοινωνικού αυτοματισμού οι επιθέσεις»
- Καταρρέει με πάταγο ο μύθος του «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη
- Ντέρμπι ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στη Μελβούρνη ή τη Νέα Υόρκη; Η FIFA απαντάει…
- Πώς κατάφερε να σκορπίσει τον τρόμο ο 89χρονος μέσα σε λίγα λεπτά – Το χρονικό μέχρι τη σύλληψη και τα κενά ασφαλείας
- Eπιδόματα: «Ηλεκτρονικό φακέλωμα» θα καταγράφει ποιος παίρνει, τι και πόσα – Οι αλλαγές
- «Το κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου για 11η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη







