
Ενημέρωση Ρεν από Βενιζέλο για τις κυβερνητικές εξαγγελίες
Αναλυτική ενημέρωση για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης παρέσχε την Τετάρτη στον Ευρωπαίο επίτροπο αρμόδιο για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Όλι Ρεν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Αναλυτική ενημέρωση για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης παρέσχε την Τετάρτη στον Ευρωπαίο επίτροπο αρμόδιο για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Όλι Ρεν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον Φινλανδό επίτροπο για το σύνολο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει η κυβέρνηση και για τις μεταρρυθμίσεις που θα τρέξουν στο επόμενο διάστημα. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις αποκρατικοποιήσεις και τα δημοσιονομικά μεγέθη.
Ακόμη, εξετάσθηκαν επιμέρους θέματα σχετικά με την εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου, αλλά και το ζήτημα των εγγυήσεων που αξιώνουν κάποια κράτη μέλη από την Ελλάδα ως προϋπόθεση χορήγησης της στήριξης.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται για τα θέματα αυτά σε διαρκή επαφή μέχρι και το άτυπο συμβούλιο υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που θα γίνει στην Βαρσοβία στις 16 Σεπτεμβρίου.
Μετά την τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Βενιζέλο ο κ. Ρεν έλαβε μέρος σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Προσερχόμενος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Ελλάδα και συμπλήρωσε ότι η Αθήνα θα λάβει τις σωστές αποφάσεις προκειμένου να διασφαλίσει την 6η δόση.
Πρόσθεσε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου


