
Τρέχει να… προλάβει το Champions League o Mέλμπεργκ
Αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του Champions League απέναντι στη Μαρσέιγ κάνει ο Όλαφ Μέλμπεργκ, ο οποίος είναι αισιόδοξος πως θα καταφέρει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.
Αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του Champions League απέναντι στη Μαρσέιγ κάνει ο Όλαφ Μέλμπεργκ, ο οποίος είναι αισιόδοξος πως θα καταφέρει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.
Ο Σουηδός αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της χώρας του για τα παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2012 καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο.
«Ελπίζω να παίξω στο Champiosn league σε μια εβδομάδα. Δεν ξέρω τι γίνει στο παιχνίδι του σαββατοκύριακου για το πρωτάθλημα, αλλά ελπίζω μέχρι την άλλη βδομάδα να είμαι έτοιμος», δήλωσε Fotbollskanalen.se.
Όσο για το αν η απουσία τους κόστισε την ήττα της Σουηδίας από την Ουγγαρία την Παρασκευή, ανέφερε: «Όχι, δεν είχε σχέση αυτό, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και εντελώς “ανοιχτό” σε κάθε αποτέλεσμα στο τέλος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέο Χωροταξικό: Στη Βουλή προς συζήτηση ο Κώδικας των 477 άρθρων – 17 ερωταπαντήσεις
- Τσουκαλάς: Δεν τέθηκε θέμα διαγραφής του Δούκα
- Μάικλ Τζόρνταν: Ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο με το πολυτελές yacht αξίας 100 εκ ευρώ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας λόγω ποδηλατικού αγώνα – Οι δρόμοι που κλείνουν
- Όλα τα λεφτά για τη SpaceX ενόψει ιστορικού ντεμπούτου στη Wall Street
- Μίλτος Τεντόγλου: Ρίχνεται στη μάχη του Diamond League της Ρώμης με το βλέμμα στο απόλυτο ρεκόρ





