Από τις 9 Σεπτεμβρίου, η λειτουργίας της μονάδας χορήγησης μεθαδόνης στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος»
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει η μονάδα χορήγησης υποκατάστατων για εξαρτημένους από ηρωίνη στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης, και όχι σήμερα Δευτέρα, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.
Όπως ανέφερε η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μένη Μαλλιώρη, η μικρή αυτή καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες με αποτέλεσμα ο χώρος να παραδοθεί σήμερα.
Να σημειωθεί ότι ήδη από τη 1η Σεπτεμβρίου λειτουργούν σε τέσσερα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης («Άγιος Παύλος», «Ιπποκράτειο», «Ειδικών Παθήσεων» και «Παπαγεωργίου») μονάδες χορήγησης υποκατάστατων, τις οποίες εξυπηρετούνται εξαρτημένα από την ηρωίνη άτομα που έχουν υποβάλλει αίτηση στον ΟΚΑΝΑ για την ένταξη στο πρόγραμμα χορήγησης υποκατάστατων.
Το Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος είναι το πέμπτο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου θα λειτουργήσει μονάδα χορήγησης υποκατάστατων ενώ ανάλογες μονάδες θα λειτουργήσουν και στα Νοσοκομεία «424», «Θεαγένειο» και «Γεννηματάς».
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
- Η Noga Erez φτιάχνει το μέλλον της μουσικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442